2012. június 10., vasárnap

Muslinca csapda:kipróbáltam

Volt ez az ötlet, hogy egy pohárba téve egy kis almaecetet és pár darab banánt, illetve egy tölcsér alakú papírt ráragasztva a pohár szájába/ra úgy tudunk muslincákat elfogni, hogy azok jól belerepülnek, de nagyon buták, hogy kis is találjanak.
Kipróbáltam, bevált.
Egy jó 3 napig volt kint, nagyon sok muslincánk volt a konyhában, már komolyan az őrület határán voltam tőle. Nem hagyunk kint semmit, sűrűn visszük ki a szemetet: oda nem is rakunk bele romlandót, egyszerűen felhalmozódtak az elmúlt gyümölcseltevés és egyéb projektekből.

Amelyik nem rögtön a lébe landolt, bent röpködött a papír alatt. Ilyenkor kicsit meglöttyintettem, hogy ők is landoljanak a lébe.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni