2012. június 29., péntek

Nem bírtam magammal...avagy Faliszekrény III.rész

...és lefestettem a faliszekrény belsejét olyan kékre, mint a fellépő székét. Ha már maradt egy kis festékem :)

Faliszekrény I. és II. részt itt olvashatjátok...

előtte

kifestve

bepakolva

A polctartókat is lefestettem kékre, így tulajdonképpen ezek beolvadnak a színvilágba. A polcok maradnak így eredeti színükben, tetszik nekünk a kontraszt (ez a szekrény eredetije is). Az ajtók pedig még sem mennek vissza, ellentétesen korábban az állítással, hogy nem akarok nyitott polcot. Így használtuk viszont fél évig, és megbeszéltük férjemmel, hogy nagyon kényelmes és tetszetős ez nekünk.
Ezzel késznek nyilvánítom ezt a szekrényünket :)

Gyorsan járt ám a kezem ;)
(itt egy mozgó képsort kell látnotok)

2 megjegyzés:

  1. Mozogsz ezerrel:):) Szép lett! Nekem jobban tetszik, mint az előtte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is, azért festettem le :D Meg hát most már minden fal fehér erre felé, így kellett is ez a kis szín előretörés :P

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni