2012. június 22., péntek

Eső után...

....ami kánikula után következett, még kellemesebb a reggel a teraszon <3


5 megjegyzés:

  1. Na jóóóvanmááá így könnyű :D :D :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az éjszaka után ez a minimum. Szőnyegen ülve próbáltam hűtőfürdőzni a 39 fokos lázas gyerkőcömet hajnalban :/ :D
      Azóta meg olyan fülledt meleg lett....

      Törlés
    2. jajj szegényke, remélem nincs semmi komoly...
      akkor megértelek :)

      Törlés
    3. Hehe de azért minden reggel így indítok :D inkább felkelek előbb, hogy tuti ülhessek itt egy kicsit, mielőtt az egyes számú is felkel :D
      Nincs semmi, mondták ma mások is hogy ugyanez volt velük mostanában. Velünk is fordult már elő ez korábban, azért nem parázok rögtön, 3 nap után viszem csak dokihoz, ha csak láza van. Azóta már láz sem volt, rugalmas a szervezetük ezeknek a kölköknek, könnyen mennek át a dolgokon :)

      Törlés
  2. Na akkor jól van :)
    Hehe akkor csak jól írtam, hogy najóóvanmááá így könnyű :D :D :D
    Különben olyan jó érzés a saját kézzel készített dolgokat látni, használni...:) Elhiszem, hogy szeretsz ott üdögélni. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni