2012. június 5., kedd

A mi játszószobánk

Azt hiszem, többé-kevésbé ezzel a helyiséggel is elkészültünk. Van hely a játékoknak, könyveknek, elkészült az asztalka, még a díszcsíkot is felraktuk a fehér szín és csíkos falrész közé, van függöny, amin Nimród keze nyoma itt is itt van :)....szóval szabad az út a zavartalan játékhoz (bár az díszcsík nélkül is ment :D)


Apró részletek: báboknak egy vászonszatyor, nagy tábláknak színes doboz.


Ebben a szekrénykében található minden olyan cucc, amit az asztalon mívelhetünk:festékek, gyurmák, puzzlek, stb...

  
Asztal fölött az alkotó fal...

  
Fehér-kék csíkos mennyezet, a kedvencem!


 A 4évszak fa már nyárra váltott...


 Itt a tavaly karácsonyra készült barkácspad, és a tavaly előtt karácsonyra készült egyszerű babakonyha.


Erre a falra tervezem a sok habbetűt, amit a Nimród felirat mellé rendeltem. Azért nem festettem még le az összeset, mert szeretnék Nimróddal is festeni párat, és megint hagyok időt, hátha valami más díszítési technikát akarok alkalmazni, ami nem festés.


 Házi lehajthatós asztalka


És itt laknak a könyvek...



2 megjegyzés:

  1. Nagyon szép lett a játszószoba, még én is játszanék itt :D

    Nemrég találtam egy nagyon jó falplasztikát (http://www.innodekor.hu/Tippek-trukkok , az oldal alján), és most összekötöttem a betűiddel, akár azokat is kivilágíthatnátok foszforeszkáló festékkel :) Igaz, télen látványosabb, mikor hamarabb sötétetik, nyáron sokáig kell ébren lenni, hogy világítsanak a betűk...
    Én is szeretnék hasonlót készíteni, mint ami a linkelt oldalon van, de még nem szántam rá magam. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát Judit, nem lőttél mellé, mert pl a Nimród betűknél legalább az órát gondoltam valahogy világítósra, hogy éjjel is lássam az időt :)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni