2012. június 1., péntek

Nimród hálószobája

Nem mondanám, hogy készen van Nimród szobája, mert bár én berendeztem az én elgondolásom szerint, és próbáltam olyan dolgokat belevinni, amelyek az elmúlt 3 év alatt "derültek ki" fiacskámról. Milyennek látom őt, miket szeret, szerintem minek örülne. Aztán szépen lassan belakja a kis kuckóját, lesznek saját kívánságai, megváltozik ez-az, bekerülnek új dolgok és nem lesz ilyen steril érzésem.
Elmondtam már párszor, hogy a hálószobákat abszolút a pihenésre és kikapcsolódásra szánjuk. Azért van külön játszószoba, hogy ott vibráljanak a színek és a játékok, a hálóban pedig simogató és nyugtató dolgok vegyenek körül minket és a gyerkőcöket a sajátjukban. Mivel a ház belmagassága 3 méter, kicsit csalóka is ez az egész, nem olyan tömör, hogy jobban kitöltse a teret ami benne van.

Ez a látvány fogad elsőre, mikor belépünk: Rögtön szembe jön velünk a Nimród feliratú óra.


Itt fog aludni. A falfestmény történetéről már beszéltem korábban.
A falvédője egy pihe-puha ikeás takaró vékony lécre felfúrva.

  
A két kedvenc Hápi és Folti várja a gazdit :D az ikeas ágyat pedig még az előző gyerekszobába festettük le kékre. Itt a fejvégnél pl el tudom képzelni, hogy lesznek saját kívánságai, hogy ezt vagy azt ki akar rakni. Azt hiszem a legjobb ha hagyok szabad falfelületet, hogy ő is kiélje magát a dekorálásban :)


Éjjeli lámpa egy fél ikea hack, hogy miből készült? :) Ezekből :) Az éjjeli szekrényünk pedig még a miénk volt az első hálónkba(n), amíg volt hálónk :D Jó, hogy elraktuk mert szerintem nagyon jópofa fiús darab most ide a 3 évesemnek!  A kis kosárkába mehetnek az apró kincsek fiók hiányában.


Az ágyból látszik a szembe fal és a beugró, ahova most egy szék és a Mercitől kapott nagyon jópofa ceruzás fogas kapott helyet. A kis képet kedvenc festőnk csinálta neki szülinapjára. Ez egy elég üres falrész, ide már rég megálmodtam egy repülőt, ami lelóg a plafonról, és ahogy elnézegettem egy hatalmas non-figuratív visszafogott színárnyalatú nagy poszter mutatósabb lenne. Van egy ötletem már, Nimróddal szeretném megcsinálni, kérdés, hogy beválik-e. Ha igen, felkerül.
Kiegészítés: a poszter elkészült :)

A szekrény az előző előszobából van, és a könyvespolchoz hasonlóan szeretnénk plafonig megcsinálni, beépített szekrényként. Az ágy egyelőre csak 160 cm hosszú, de az egyel nagyobb ágy majd a szekrényig elmegy természetesen :)



Dínók az ablakban :P
Egy újabb férjjel kapcsolatos dicsekedni való: az ajtófélfát méretre levágta szépen és saját kezűleg mart bele egy kis mintát (bal oldali kép, bal széle), sokkal mutatósabb így ugye? Rám csak az akrilozás és festés várt. Idővel minden ajtónak készítünk ilyen díszesebb ajtófélfát egyszerű lécekből.


Függöny sztori is volt, itt !


Gyertek vissza máskor is!

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni