2012. június 20., szerda

Terasz szabályzat

Az alapötlet nem saját, a "Porch Rules" avagy Terasz szabályzat című kis táblácskát,mint dekorációs elemet a pinteresten láttam. Jópofa kis szövegek voltak rajta, hogy mit "kell" csinálni a teraszon :) Az enyém abból más, hogy magyarul van, a saját kis szabályaimat írtam rá és eleve saját színt használtam.


*jeges tea
*könyv
*zene
* habos kávé
*Nap
*élvezd az időt
*madárdal
*szellő
* PIHIZZ!!

Van itthon elfekvőben egy csomó maradék ez+az, lefestettem kék matt vízalapú zománcfestékkel-ezt jól beszívta a fa, így egyáltalán nem lett fényes, vagy egyáltalán festékes, inkább csak adott neki egy kellemes színt. A betűket pedig fekete színezőpasztával festettem fel a szuper sablonommal :) Pikk-pakk megszáradt.(érdekesség képp: az "e" betűt használtam a legtöbbet.. ezek szerint a magyar nyelvben a legtöbbet "e" betűt mondunk? :P csak kérdezem :D)


<3 TERASZ <3




2 megjegyzés:

  1. Igen, az e-t használjuk a legtöbbet, valamikor hallottam, hogy a magyar egy mekegős nyelv :D :D :D

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni