2012. június 1., péntek

Végre sikerült!

Múltkori kudarcunk lehajthatós asztalka ügyben megoldódott. Gyorsan, olcsón és egyszerűen. Volt itthon polc lapunk, már csak zongorazsanért és egy kis lécet kellett venni. Kérésemre a sarkait lekerekítettük, és a végén csak lakkal kentem át. 

 A fonott székecske pont 25 éves ;) én kaptam még nagyszüleimtől és tovább adtam első szülöttemnek :)

Egy készen vásárolható könyvespolc konzol az asztaltámaszték.



  

Nagyon ügyeset alkotott apa, kényelmesen odaférek én is, de 3 gyerkőc simán tud egyszerre alkotni az asztalon ( az írószertartós sárga polcocska direkt nincs középen, mert szeretjük az asszimmetriát! )

 


2 megjegyzés:

  1. Jópofa lett :D Ugyanilyen kis gyerekfotelt kellett fonnom a kosárfonó suliba, vizsgamunkára :D
    Különben lehet kapni olyan háromszög alakú fémszerkezet félét, ami kimondottan ilyenekre való. Ki meg be lehet akasztani. De nem tudom a nevét.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm én se :) De lehet, hogy ez volt most a legócsobb megoldás :P (férj intézte, én csak kértem egy asztalt... :P)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni