2012. október 23., kedd

Csodás pillanatok

Általa lettünk két gyerekes szülők és jelent meg a fogalom a családunkban: testvérek.
A nevét ő sem hétköznapian kapta, mint anno Nimród. Én úgy gondolom, mindenkinek "meg van a neve", csak valahogy rá kell érezni. Ezt szerintem csak az anyukák tudják.
Először is addig nem is gondolkoztunk nevekben, amíg biztosra nem tudtuk, hogy fiú. Illetve é nem is nagyon akartam konkrét néven nevezni, mert mi van ha mégis lány, vagy más nevet választunk végül, jól bejött nekünk a "baba" elnevezés... Ennek ellenére nem tudtunk dönteni a lehetséges nevek közül, volt három "versenyző". Párszor megkérdeztük Nimród véleményét, hogy hogy nevezzük majd a babát, de ahogy variáltam a három név sorrendjét, úgy mondott mindig mást :D A végén jegeltük a témát, mondván ha megszületik, ránézünk és tudni fogjuk melyiket kell választani.
A névválasztás így tényleg nem volt sem napi, sem heti szinten téma.
Egyik nap, úgy születése előtt 2-3 héttel Nimród egyszer csak random, minden ráutaló beszéd nélkül közölte, hogy " Legyen a baba neve Vince!" Majd pár nappal később megint. Csak úgy. Ezt igazán jelnek vettük, és úgy gondoljuk, nagyon illik rá és jó választás volt :)

Nem fogok fotós babérokra törni, csupán kreatívkodtam kicsit. Mindkettő az én "alkotásom": a fotókat közösen a fényképezővel, a gyerekeket pedig apával "készítettük" :D


Pillanatok amelyekre emlékezni akarok...

5 megjegyzés:

  1. Nagyon nagyon édesek a testvérek, ahogy ott egymás mellett vannak :D
    Az utolsó kép különösen tetszik, az őszinte gyermeki nevetés.
    És tényleg nagyon klasszak a képek,látom ezek szerint ismered Annie Gaddes-t. Onnan aztán lehet ötletet meríteni, (most itt az angyalkás szárnyra gondolok)imádom a képeit! :D
    Nagyon nagyon sok örömet és boldogságot kívánok!
    Puszillak Titeket!
    Edit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen :)
      Őt ki ne ismerné?! :)
      Bár őszintén szólva nagyon sok babás fotót néztem/láttam, és úgy alakítottam ki a saját verziómat. Az angyalszárnyasat pedig nem lehetett kihagyni :)
      Puszi neked is!

      Törlés
  2. Én csak simán gratulálnék! A gyermekekhez, a nevekhez és a fotókhoz!!!
    Szeretettel,
    Balogh-Ficsor Szilvia

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni