2012. október 3., szerda

Nappali III. rész

A várva várt szőnyeg és függöny megérkezett hozzánk. Egész más lett az összkép, azt is mondhatnám őszies :) Tényleg nem az évszak motivált, csupán rájöttem, hogy a semlegesebb kiegészítők mellett - na meg ott a színes kanapé - nagyobb teret kap a mániám: "2percenkénti" dekoráció változtatáshoz :D Már jöttek is az ötletek, a függönyt meg környezetét fel tudom dobni ilyen-olyan színes dolgokkal, amiket könnyű cserélni, mivel a színeket továbbra is imádjuk.


Finom puha, szőrös szőnyeg... Biztos lesz, aki azt mondja, butaság fehér szőnyeget tartani, főleg gyerek mellett de: volt már világos, rövid szálú, sötét, mintás, mindenféle mintájú szőnyegünk, és a kosz MINDEGYIKEN meglátszik. Mivel én rendszeres takarító vagyok, a szőnyeg tisztán tartása sem fog gondot okozni. Nem jobban, mint amelyek eddig voltak :D Cserébe finom puha, olyan rég vágytam ilyen besüppedős fajtára :)


A függöny is sokkal jobb így, mert nem üti ki egymást a mintás kanapéval. A lámpabúra is csak addig mintás, amíg le nem tudjuk cserélni :) Addig is sokkal jobban mennek egymáshoz, mint a korábbi virágos függönnyel.


Így fest most a nappalink :) Visszafogott lett, de folyton alakul :)


3 megjegyzés:

  1. sokkal jobb az uj allapot, nagyon hangulatos, tiszta es egyszeru, a mintas torok szonyegeket en sem szeretem, valahogy nem az en vilagom, kivirult teljesen a szoba

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük :)
      Anno pont ilyen szőnyeget akartam, bele voltam szerelmesedve :D
      De az akkori fehér kanapéhoz ment is még, nem volt körülötte semmi mintás vagy más.
      De az átláthatóság miatt nekem is jobb nézni. :)

      Törlés
  2. Tényleg nagyon nagyon klassz lett. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni