2013. február 14., csütörtök

Nem-Valentin napi fotók

Nem "Valentin napozunk", de azért kedvem volt romantikus-szivecskés fotókat kreálni. Csak úgy :)


Az egyik legtökéletesebb, leggyorsabb keksz...


Mi a recept? Vedd a kedvenc mézeskalács receptedet, nyújtsd ki extra papír vékonyra a tésztát, és süssd egy perccel tovább. Garantált ropogás :).


Újabb tökéletes, kisgyerekes anyukáknak való körömlakkot találtam: szépen eloszlik magától felkenés után, pikk-pakk megszárad, és bírja sokáig. Max 10 perccel megyek később aludni :)


Ezt pedig Kankaleen varrta nekem :)


Személyre szabottan :) Cuki nem? :)


Éljen a romantika !!




3 megjegyzés:

  1. Szia! Elárulod a csodakörömlakk márkáját és hogy hol lehet beszerezni? :)

    Szép estét:
    Kata

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kata!

      Hát persze :)
      A képen láthatóak Maybelline COLO RAMA mindkettő, egyik kellemes tejeskávé (ezt hordom most télen) és egy rózsaszín tavaszra.
      Amit még nagyon szeretek, pl ősszel hordott lilám, az Manhattan Lotus Effect.
      A tavaly nyári körömlakkom szintén Maybelline volt miniColorama néven, ennek olyan csepp alakú az alakja de rá van írva :) Ez egy korall szín, tökéletes volt nyárra!
      Van még egy kedvenc pirosom (ezt a karácsonyis képeken mutattam), ez miss sporty és még az van rajta, hogy Lasting Colour up to 7 days (nem tudom ez mindre van-e írva?!)
      Ezek az abszolút tökéletes lakkok, a korrallos pl a leggyőztesebb, mert a csupasz kézzel kertészkedést (gyomlálás és földben túrást) is kibírta sokáig, a piros lakkom kicsit kopósabb de a színes és könnyű felvitele kárpótol.
      Szeretem még a s-he lakkokat is (ez DM saját márka) ezek is tartósak, de ennek nem mindig sikerül rögtön elsőre a felvitele, szóval ez a nyugisabb percekre való, mikor van az embernek ideje pepecselni, törölni, javítani stb stb :)

      Ja és én mindig csak pasztell színeket használok, csillogós és metál társai kizárva. Ezek másképp is "viselkednek", de nem is tetszik magamon.

      Jó kísérletezgetést :)

      Törlés
    2. Ez több is volt, mint amire kíváncsi voltam :D Így viszont futok is a boltba és beszerzem a korallos tutit :) kell egy gyors, tartós! Köszönöm az ötleteket!

      Kata

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni