2013. február 18., hétfő

Szívecske póló és cipősdoboz ajándék

Ágika húgom február 8-án lett 7 éves.
Arra gondoltam, készítek neki egy egyszerű de mutatós és hát egyedi pólót és készítek hozzá egy szép ajándék dobozt is, mindezt postán feladva. Sosem kaptam még postán, gyönyörű dobozban meglepetést (komolyan), ezért én állandóan küldözgetek mindenkinek :D Szerintem szuper érzés lehet :P

Na de lássuk csak konkrétan miről is van szó: a technika már biztos sokaknak ismerős, én pl. párnahuzaton láttam ilyet először. A pólón (vagy huzaton) ki kell vágni a kívánt formát, és a visszáján felvarrni az akármilyen színű vagy mintás anyagot, amelynek így az anyag "színén" nézve, olyan formája lesz, mint amit kivágtunk. Íme képekben a pár lépés:


A végén a maradékot levágtam (miután körbevarrtam, természetesen). A varrást a lehető legközelebb, a széléhez igazítottam és a mintához illő cérnából. Így szemből egy szív alakú varrás látszik, na meg a színes anyag.


Ez a technika annyira tetszik és olyan gyors, hogy fogom még alkalmazni (akár egy tavaszi vagy nyári párnahuzat személyében?!)

És a csomagolás: egyébként is azt gondolom, hogy a csomagolás NAGYON fontos. Egy mezei cipősdobozt becsomagoltam, tetejére szalagos díszt készítettem. Az doboz belsejét selyempapírral béleltem ki, abba mentek az ajándékok. Elképzeltek, hogy a doboz tetőt levéve, a selyempapírt szétnyitva az ember (lánya) milyen izgatott, hogy vajon mi lehet benne?? :)
A póló mellé egy szuper csillámos pillangós csatt is járt. Kislány hajába való.


A "mindig találok benne ami épp kell" dobozomban pedig színben és hangulatban illő képeslapot is találtam :) Ez adta az i-re a pontot!

Boldog szülinapot Ágika!


1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni