2013. április 25., csütörtök

Rózsaszín tavasz és flamingó szék

Olyan sokáig kerestem ezt a fajta széket, amibe állandóan belebotlottam lakberendezési képeken. Aztán kiderült, ez szinte csak nekem tetszik, a többség szerint borzasztó :D Ugyanígy az eladó a vaterán, akitől vettem "alig" pénzen (köszi Era! ;)), hogy nem érti miért veszem meg, olyan ronda.
Az eredeti állapot valóban. És még gusztustalannak is mondanám...


Már nem csak annak a textil izének a kinézete és fogása, ami kárpit gyanánt oda volt szögelve, hanem ami alatta várt... méghozzá volt két olyan ragaszkodó szög, amit még a férjem sem tudott kiszedni, így le kellett csiszolni fém csiszolóval.
Ezután jött a sziszifuszi csiszolás, alapozás majd kevertem ki egy kis színt.

Nagyon szeretem a rózsaszín minden árnyalatát. A tavaszhoz mindig kapcsolódik valamilyen rózsaszín.
Emlékeztek erre a blúzra a tavalyi turis utamból? Gyönyörű és pöttyös is :) Madárkával a tavaszi kandallónknál találkozhattatok.

 
A flamingó elnevezés rögtön a szín kikeverése és felfestése után jött. A fehér lábbal együtt. Aztán ahogy kerestem egy flamingó képet láttam, hogy a flamingónak tényleg fehér a lába, így ezt már így emlegetjük. Flamingó széknek :)



A végén egy lakk réteget is kapott, víz alapú padló lakkból.


Üde színfoltja lett az étkezőnek a többi színes székünk mellett. Szerintem ez a fajta szék kényelmes is, de lehet nálunk válogatni, ki mire akar ráülni :)

Éljen a tavasz, éljen a rózsaszín világ !:)


6 megjegyzés:

  1. Állat lett!!!! :D
    Nagyon jóóóóó!

    VálaszTörlés
  2. Nem értem, hogy miért nem hagytad meg eredeti állapotában?! Az a feslett kárpit egyszerűen bűbájosan festett rajta. :D A viccet félretéve: jó ez a flamingós köntös! :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon jó lett a flamingó széked :) . De vajon az a kárpit minek volt rajta? És csak úgy rajta volt? Azt hittem alatta nem sima a fa, de ezek szerint az volt. Mármint az ülőrész. Először azt gondoltam, újat vágtatok rá.
    Én is nagyon szeretek barkácsolgatni :)) Olyan de olyan ügyi vagy!!

    VálaszTörlés
  4. Nagyon mutatós lett, igazi egyéniség :-)

    VálaszTörlés
  5. Szia, van nálam neked valami.:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni