2011. november 15., kedd

Kandalló projekt indul!

Lesz kandallónk :)! (éljen,éljen, éljen!)

De hogy milyen kandalló előtétet válasszunk? Még kérdés. Tulajdonképpen Férj rám bízta a döntést. Segítsetek kérlek! Ami tuti, hogy fehér lesz.


Legyen a "közepén" valami mozaikos, vagy bármilyen minta? A fal a nappali-étkező-konya részlege aqua szín lesz (türkíz lájtosabb verziója). Legyen díszoszlop a függőleges részeknél?

Ennek a közeli képén (is) lehet látni, hogy olyan kis négyzetes mintás díszléc fut a párkány alatt. Láttam ilyen díszlécet is, de önmagában olyan görögösnek tűnt, itt a kész kandallón még sem olyan.
(ez az egyik nappali képem, amely ahogy van, kifejezi, milyen nappalit szeretnénk, stílusban/színben stb)
 Ennek a kandallónak a párkánya alatt olyan "gömb"-ös díszléce van, szintén szóba jöhet. Egyébként teljesen egyszerű és letisztult.Tetszik.
 Szintén favorit kandalló, és ez pl nem egy díszes párkányú, ha jól látom, az egyetlen díszítő elem a négyzet alakú dísz az oszlopok végén fent a párkány alatt.
Kevésbé látszó kandalló, jó magasan van a párkyána és eléggé díszes. Na de a szoba... szintén egy etalon ahogy van!
Ez olyan shabby chic stílusú, ami nekem annyira nem jön be (már a koptatott, megkopott dolgok, sem ha eredetileg olyan, sem ha nem...) de nagyon egyszerű kis struktúrája van.
 Kő minta középen-megint, és végtelenül egyszerű párkány díszítés.
Nem baj, ha nem fehér!

  Na, hát ez csupa kőből van kirakva...végülis Férjben is felmerült eme ötlet...


Hmm? Na? Szerintetek? H valakinek van valami ezekhez hasonló kandalló(t is tartalmazó) képe, ne habozzon megmutatni :) Köszönöm!


2 megjegyzés:

  1. A mozaikoson kívül mind tetszik.

    VálaszTörlés
  2. Én mondjuk tényleg ízekre szedtem őket és részleteiben néztem :D szóval egyiken a párkány, másikon a mittomén, stb stb :) a mozaik elhagyásával azok is szépek önmagukban, nem?
    Asszem kezd kialakulni, de még neeem biztos :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni