2011. november 17., csütörtök

Készül a gyerekbirodalom!

Napokban a mennyezet mindenhol lefestve készre és mindemellett készen van Nimród szobája és a játszószoba.
A nyers alap így néz ki Nimródnál:


Rögtön festés után fotóztam, így még "foltos".
Hogy valaki szerint túl sötét szín ez egy kisfiúnak? Neeem, élőben-nappal nagyon szép középszürke. De mitől lesz jó ez a szürke? Képzeljetek hozzá fehéret, kéket és napsárgát, pirosat, baglyos és elmos videót, szétszóródó fény nyalábokat este, és még felhőket és egy versikét és azt hogy "Nimród" (nem a gyerekre gondolok most). Még képzeljetek piros-fehér csíkos római rolót és ezt a bútorfogantyút és ezeket a kerámia gombokat! És hát itt csak pihenni fog a kislegény, ahhoz jó ez a szín :)

Elkészült a játszószoba is! Ott minden fehér alapot kapott, kivéve azt a beugrót jobb oldalt, aminek lesz feladata (eredetileg ott egyenesen akarta a falat a férjem végig vinni - másik oldalán van a Nimród szoba).

Ide pedig képzeljetek "crayon" tapétát, betűket és számokat, egy nagy fát, kucorgó helyet, "méhecskét" és kötelet, szivárvány színben "valamit", kis asztalkát, kék-fehér csíkokat, fűszerpolcot és egy kifeszített drótot. Plüssállatokat új szerepben, na és persze a csillagos függönyt :).

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni