2012. április 7., szombat

Batman buli

Azt hiszem az egész abból a denevér füzérből kezdődött, amit tavalyelőtt használtunk Halloweenkor dísznek, és amit az első képen láthattok is legfelül.
Gondoltam magamban, milyen jó kis Batman alapanyag lenne, aztán bekattant: öcsémnek nemhogy Batman a kezdete, szülinapja lesz, még évfordulós is, akarok neki egy bulit!
Alapvetően bármikor megkérdezem őt, mégis melyik a kedvenc szuperhőse, azt mondja: mindegyiket szereti, de Batman kiemelt rajongást kap tőle. Ezért pl a szalvéta "mintája" nem képzavar, csak egy kis kitérő Batmantől.
A koncepció most a színek mentén mentek: fekete-arany (sárga) és nem túl sok féle ennivaló. 6 kisgyerekre volt szabva, 6 db mindenből (meg külön nekünk is). Nem voltak extra vendégek és szülők, így nem kellett annyi ennivaló.


 Aki nem értené a pojént :P A Batman szó vége pont úgy kezdődik, mint az Andris :D BatmAndris :D





Ezeket a matricákat ma reggel találtam ki. Nem gondoltam volna, hogy ennyire örülnek neki majd a fiúk-sőt-éppen ma mondta is Andris anyánknak, hogy reméli lesznek matricák :D Micsoda gondolatolvasás :D Egyszerű vignettákra nyomtattunk rá Batmanas képeket az internetről.

Dekorációnak fekete-sárga negro cukorka. Szintén nem várt rajongással fogadták...

 Egyszerű sárga lufira sablonnal és alkoholos filccel rajzoltam fel a logót.


 Marcipánból készült a (megint) logó.

Boldog szülinapot Andriskám!!!

2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni