2012. április 11., szerda

Nálunk a Húsvét, 2012...

Abban rögtön egyetértettünk férjemmel, hogy Húsvétkor nálunk nem lesz az, hogy gyerek ilyen-olyan féle ajándékokat kap mint karácsonykor és Télapókor (utóbbinál is csak pici meglepetés a csizmában), sőt édességdömpinges csomagot sem kap. Maradunk a hagyományos dolgoknál, vagyis azért ünnepeljük a Húsvétot amiért az van, természetesen nálunk sem maradhat el a sonka-torma-tojás (és házi kalács), de legyen tojásvadászat az udvaron, mert az jó muri. Sőt! A nyuszi nem TOJTA  tojást, hanem elrejtette... :)
Ennek fényében keltünk Húsvét vasárnap reggel nagyon izgatottan, és reggeli után kimentünk megkeresni a tojásokat. Illetve Nimród. Apja mondta neki, épp látta a nyuszit elfutni amit a gyerkőc egész nap csillogó szemmel emlegetett :D:D:D.
Nem tartott sokáig, mert nem rejtettük el bonyolult helyre, de volt nagy öröm. 2 év múlva már ketten futnak sikongatva az udvaron és keresik a kincseket....a hátsó kertben a gyönyörű zöld fűben ami éppen most bújik elő és erősödik ;)

Szóval nálunk így telt a Húsvét. Vasárnap nagyszülőknél ejtőzősen, hétfőn itthon fetrengősen. Édes semmittevés :)






Remélem mindenkinek nagyon kellemesen telt ez a hosszú hétvége!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni