2012. április 23., hétfő

Mire jó egy ikeás késtartó?

Gondolta a férj.
-Drágám, nem fér fel ide a késtartó, ahova gondoltad. (itt közben újabb tippeket adok)
-Ide és ide sem.
Hát akkor más kés-tartó megoldást kell keresnünk.
-Majd jó lesz a szerszámaimnak-mondta férj. És valóban:


Ha már itt járunk, nézzünk kicsit feljebb. Ugyanis nem állt meg a férfiú agytekervény, és újabb pár perces ötlettel rukkolt elő. Mire jó két üres festékes doboz és egy polc lap? Erre:




Újrahasznosítás van kérem!

7 megjegyzés:

  1. Ezt megmutatom én férjnek is!!! Egy ötlet késtartásra: http://www.weupcycle.com/en/tag-367-gastbeitrag-messerblock/

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jó ötlet, bár a legjobban a leírásból kihagyott radiátor mint kalapácstartó tetszik. Egyszerűen király :)! Ha a blogomban a szerszámok rendszerezéséhez érek, akkor tuti, hogy ezt leik-olom majd. Cserébe pedig én is mutatok egy általam készített késtartót: http://kucorg.blogspot.com/2012/04/keseim-fellazadtak.html

    VálaszTörlés
  3. Éles dolgokhoz amúgy sem jó a mágnes, mert elveszi az élét :)

    VálaszTörlés
  4. Kucorgó: az teljesen átmeneti és véletlen, nem maradnak ott a kalapácsok :D:D. Nagyon ügyes a késtartód!

    Heni, de nagyon praktikus volt :) mert magasan tudtuk tartani, méghozzá a falon, ahol gyerök nem érte el. Az előző konyhámban nagyon kevéske hely volt, ki kellett mindent használni. Házi kés élezésre meg van egy nagyon jó módszerünk, bemutatom azt is nemsokára :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! A kalapácsokat sajnálom. Viszont kipattant a fejemből, hogy bortartóban vagy sörös rekeszekben is biztos jól éreznék magukat. Csak aztán mellé ne üssenek! :)

      Törlés
  5. Remek ötletek !
    Teszek ide melléjük még egyet: üres neskávés üvegeket (vagy ahhoz hasonlóakat) a tetejükkel lehet a polc aljára erősíteni egy csavarral, és szögeket, miegyebet tartani bennük.(Ez Enyémférj ötlete volt)

    VálaszTörlés
  6. Te férjed is nagyon ügyes, köszi az ötletet :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni