2012. április 20., péntek

Nő a fű!

Kár, hogy nem tudok akkora látószögű képet csinálni, hogy megmutassam, milyen ha a kert szélén állva körbe nézünk. Csodálatos. Nem csak azért mert a lehulló virágai az almafának, a zöld fű között annyira bájos, hanem mert érik a munkánk gyümölcse. Két hete még olyan szomorúak voltunk, hogy sose fog kinőni ez a fű, de nézzétek hogy megindult! Mindezek előtt nézzétek meg honnan indultunk, mielőtt vetettünk: itt.
Néhol még foghíjas, az okát nem tudjuk, hogy egyes helyeken miért bojkottálta a fű a kinövést. Viszont a konyhakerti részen is kinőtt egy csomó fű és pl azokat szépen áttelepítjük a lyukakba. A többit meg majd újravetjük nyár végén-ősszel, de az s lehet, hogy most. Mivel a széleken vannak nagyobb foltok, még madzaggal le is lehet keríteni, hogy senki ne menjen oda.


 Az igazi fű egyébként nézzétek itt van, középen a fal előtt. Ide vetettünk tavaly júliusban a játék és próba kedvéért, közé vetettünk most és gyönyörű sűrű fű lett itt. Méretkülönbségek is vannak.

A sok eső felváltva a sok napocskával megtette a hatását. Hála égnek, hogy az időjárás nekünk kedvezett :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni