2012. április 26., csütörtök

Mit vegyek fel?-Csipkés ujjatlan felső

A Sorozatok című sorozataim egyik tagja a "Mit vegyek fel ?" című. Létrejöttének alapja, hogy  a növekvő pocak öltöztetése bizony nagyon nehéz feladat (volt már Nimródnál is): az sem mondható, hogy ha változatosabb ruhatárat akarunk többet kell fizetni, mert sajnos a zsákruhákat is több ezer ft-ért adják.
Kiemeltem viszont, hogy olyan nem-kismama ruhákat próbálok átalakítani, amit szülés után is tudok hordani. Személy szerint nem kedvelem a teljesen passzolós felsőket pl, és nagyon kényelmesnek tartom pocak nélkül is, a csinosan kialakított gumis derekú nadrágokat,  így ezek a ruhadarabok nekem nem csak 9 hónapra szólnak. Mivel nem dolgozom, annyi váltóruha sem kell, így azért nem csak kismama jellegű ruhákat találni nálam két szülés között :D.

Mit vegyek fel sorozatom első tagja tehát egy kappucsínó színű ujjatlan pamut felső, aminek az anyaga jó rugalmas. Két számmal vettem nagyobbat, hogy elég sokáig tudjam hordani (ha nagyon csúcsos hasam lesz, mint Nimródnál, akkor a végén már csak a zsák jön rám tényleg :D). Viszont mivel egyéb helyeken maradtam a az eredeti méret (mínusz 2 méret a pólóból) ezért hónaljnál és mell alatt nem passzol, mondhatnám kicsit eláll.
Ennek esztétikai megoldására találtam ki, hogy a déditől örökölt, kincset érő csipkét felvarrom vízszintesen, ezzel erre irányítva a fókuszt és rögtön nem tűnik fel a kis elállás. 
Pocak nélkül pedig egy lazább ujjatlan felsőm lesz, amit tudok továbbra is használni. 



Egyébként a csipkék tényleg kincsek, itt-ott már kicsit megsárgultak, ami még jobban passzol ehhez a színhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni