2013. január 15., kedd

4 évszak asztal/Ősz

Tudom, hogy az ősz a tél előtt van (vagy nyár után), mi meg éppen haladunk a tavasz felé, de mivel még egyáltalán nem uralkodott el rajtam a melegebb idő utáni vágy (nem is értem mi van velem...) és ezt a sorozatot sem akarom húzni még min. 9 hónapig (lesz addig még másik 50 elindított sorozatom :P), úgy gondoltam, bele vetem magam egy őszi témájú asztalterítésbe.

A koncepció ugyanaz, mint ahogy a bevezetőben elmondtam, itthon "talált" mindenféléből megalkotva.

Ősz színeivel dolgoztam: barna és sárga, meg az őszi kandallóból megmaradt falevelek. Szekrényben talált csíkos anyaggal, amit natúr madzaggal kötöttem rá és maradt úgy az üvegen. Egy kis karamelles csoki, mint névtábla, dekortapasz, amely színeiben illik ide, és édesség után jobban kívánjuk a sósat: tuti elfogy a kaja :)
A többi meg ugyanaz...2 megjegyzés:

 1. Nagyon kedves vagy, hogy mindig terítesz nekem is. Már a télinél is nagyon örültem, de látom, ősszel is vendégül látsz. :)) Ahogy ismerlek, biztos valami finomat tálalsz majd!
  Mikorra menjek? :))
  Szóval most lebuktam, Anna a keresztnevem! :D
  És a teríték nagyon dekoratív!

  VálaszTörlés
 2. :) Én is ezt szoktam gondolni. Éljenek az Annák!

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni