2013. január 16., szerda

Téli hangulat, kötöttek és kosarak és egy új hír "rólunk"

Nem várom még a tavaszt. Nem úgy nem várom, hogy szorongással töltene el ha arra gondolok mindjárt itt a tavasz, hanem hogy nem érzek semmi extra vágyat, hogy tavasz-legyen-most-rögtön. Mondjuk mint tavaly, vagy ahogy lenni szokott.
Élvezem, ami van, jó ez a téli fíling, még a hónak is örülök, mert a gyerek is örül, pedig emiatt oviba sem tudtunk menni hétfőn. Cserébe aludtunk sokáig :D

Karácsonyra kaptam két szürke kötött párnát, mindkettőt anyósom kötötte és hozzá takarót is, az bolti, de mintha egy készlet lennének. Most már van 3 kötött és egy szőrös párnám és a tökéletes kanapé pokróc. Mikor máskor élvezhetném őket, mint ilyenkor? És szépek is, szóval télbe illő.

most már biztos, hogy imádok fényeket fotózni

Na jó, talán kicsit elegem lett a fűtésszezonból, mert ma reggelre nagyon beázott a kisházunk és lecsapta a biztosítékot és a kazánt is. Na meg a szomszédnak (kutyadobálós) az a rögeszméje, hogy mi direkt mérgezzük őket, mert ha szél van, befújja a füstöt az udvarra. Fenyegetőzik, de minden szakszerű, mert megkérdeztük az ebben illetékeseket. Múltkor azt is mondta, menjünk át, és szagoljuk meg a szén-monoxidot az udvarán. Szóval kezd már uncsi lenni nagyon...


És hogy rátérjek végre az új hírre ?!
Vannak emberek, akik akkor változtatnak csak, ha belekerülnek egy kényszerhelyzetbe. Nem azért mert félnek-na jó valamilyen szinte mégis-hanem mert kényelmes. Na jó meg félnek az újtól, vagy azt gondolják, még egy ilyen jó már nem lehet.
Aztán elküldik őket a munkahelyükről és mikor végre találnak egyet, és még sem jó, akkor mernek változtatni.


Aki mer, az nyer. Mondják. Milyen igaz!
Aki olvasta, emlékszik rá, hogy december 1-én kezdett férjem az új munkahelyén. Aznap még fel is hívták a másik helyről is, hogy várják őt, de ő mégis a már elkezdett helyen/helyet választotta.
Viszont e-gész ün-ne-pek alatt azt hallgattam, hogy vajon jól döntött-e? Hát erre nem tudtam mit mondani, mert ezt neki kellett éreznie.
Mondtam neki, hogy hívja fel az illetőt, hátha még szabad a hely?! Igaziból én sem gondoltam komolyan :D De felhívta. Az illetőnek nagyon pozitív visszajelzés volt ez, hogy mégiscsak érdeklődik, és megbeszéltek egy személyes találkozót.
A személyes találkozón 1 óráig egyeztettek. Kiderült, hogy a fizetés körül volt egy kis félreértés, nincs ilyen +/- 15%...
Úgy jött haza, hogy elkezdte sorolni, miket fog csinálni, hol, meg vele építenek ki ilyen-olyan csapatot, stb stb.


Szóval sikerült. Holnaptól új helyen kezd már.
Nem volt baj a régivel, csak nem volt elég pörgős neki.
Most aztán pöröghet, heti 1-1 nap Rába felé és Miskolcra :D többi Bp.
Megtáltosodott a Drágám :P


A kosarak meg hogy jönnek a télhez? Csak úgy, mert ezeket mindig szeretjük.
Mindegy milyen évszak van :)

2 megjegyzés:

  1. Szépek a színeid. A hajópadlóba (is) beleszerettem.
    Remélem helyreállt az áramellátás és nem fázol többé!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen :)
      Épp most írtam a padlóról (végre :P)
      http://www.edes-oko-otthon.com/2013/01/padlot-fogtunk.html
      Szép napot!!

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni