2013. január 11., péntek

Téli kandalló 2013

Most nem variáltam át az egész kandalló dekort, csak lekerült a NOEL felirat és a csonkig égett adventi gyertyák is landoltak a szemetesbe.
Helyette lettek felfüggesztett kristályok mint jégcsapok és egy kis téli hangulatú össz-kép egy gyönyörű tálcán.
A tálca, amely már debütált a karácsonyi asztalon is, a mécsestartó amelyet valamilyen dekorációs képen láttam (vagyis hasonlót), külföldin persze és álmodni mertem csak, hogy találok egyszer ilyet. Vagyis hogy szembe jön velem, pedig nem is kerestem. A rénszarvast szintén. A tobozokat pedig nagymamám gyűjtötte a kirándulások alkalmával. Minden más maradt :)

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni