2013. január 13., vasárnap

4. szülinapi foci buli

Foci téma volt Nimród 4. szülinapi buliján. Semmi extra oka nincs, ezt választotta.
A tervezett sok gyerek/szülőből nem jöttek el páran (konkrétan 4 gyerek és 3 szülő), így annyira tömeg még sem volt :)

A meghívó. Most nem volt semmi ragasztás és vagdosás, grafikáztunk.
A dekoráció. Focilabdával, bíróval, serleggel, focikapuval és eredményjelző táblával.
Minden valahogy a focihoz kötődött. Finomságban, vagy dekorációban.A buli fénypontja, a torta. Az első Kopenka tortánk, amiért oda meg vissza volt mindenki!


Szülinapi póló. amelynek a hátuljára fel akartuk vasalni a focis fiút, aki a meghívón van. De ez a felvasalható matrica (nyomtatható cucc) borzasztó... A fél lába lógott és nem érte meg a buli végét.


...és mikor haza menetek a vendégek, kaptak egy köszönöm ajándékot. Csokis focilabda süti (marcipánból készítettem a foci kinézetet a bolti keksz-csoki-keksz édességre) és foci síp. A szülők nagy örömére :D


Boldog szülinapot Nimród nagyfiam <3


1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni