2012. február 1., szerda

Egy óriási sport szelet

Pár éve találtam azt ki, hogy apósomnak minden névnapjára (amit karácsonykor ünnepel) valami olyan finomságot készítek, amit nagyon szeret. És próbálom úgy kínálni is, hogy az ötletes legyen.
Ilyen tipikus kedvencei a Dobos torta, Sport szelet, citromos nápolyi, karamella, túró rudi, puszedli...és most nem jut eszembe más.
Sport szelet. Mindenki ismeri ezt a sütit, igaz? Tök egyszerű elkészíteni, és nagyon kiadós! Csak az elvetemültek tudnak ebből 2 csíkocskánál többet megenni.
Recept innen.
Hogy hű maradjak a nevéhez, a csomagolásán is megmutattam ezt (így mindjárt nem sima sütike, ugye?)



2 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni