2012. július 20., péntek

Egy szuperhős napja

Nimród most szuperhős mániában "szenved" és megkért, hogy varrjak neki szárnyat (vagyis köpenyt) ha már sosem engedem a gumis nyújtódeszkámat annak használni, és mellesleg szemügőt is (szemüveges álarc). Mindezt úgy, hogy ötvözzem a Pókember, Batman és Superman stílusjegyeit.
Különben ő SzuperNimród.
Így mit volt tenni, kanapé projektet kicsit elcsúsztatva varrtam gyorsan egy szuperhős felszerelést.
 

Csúnya pókot nem voltam hajlandó, így egy cuki inciwinci spidert rajzoltam helyette.          Egy szuperhős mit sem ér, ha nem tud repülni. Ehhez sokat kell edzeni. Először kevésbé magasról:


Az érkezéssel még gondok vannak...


Határozott elképzelése volt, hogy ő a felhőknél akar repülni. Nem hitte el, hogy az csak az igaziaknak megy. Így apja besegített kicsit :D


Aztán apa átváltott gonoszba, akit le kellett győzni. Immáron a földön.


Hogy azért a köpeny is szálljon picit...


Estére még a legszuperebb szuperhős is elfárad, leveszi a köpenyét is aludni tér. Holnap talán jobban megy az a repülés ;)


Valaki ezt keveredést identitás zavarnak hívná, én azt mondom egyediség :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni