2012. július 5., csütörtök

A hatalmas ploccs!

A medencénk legalább egy hónapig állt kint feltöltve, hogy melegedjen, mert a kútból engedtünk vizet, ami jéghideg volt. (Ebben a kánikulában pedig napont hozzátöltünk, hogy kellemes maradjon a hőmérséklete)
Persze az időjárás sem volt sokáig "olyan", na és a gyereket is elég nehezen lehetett a víztől távol tartani.
Aztán eljött végre a nagy nap és nem akart bemenni. Aztán mégiscsak bejött, de úszógumival és karúszóval együtt mert csak. Azóta pedig a dobálás a kedvence...


Nagyon jópofa lett ez a sorozat, szóval ment a képes falunkra a nappaliba :)"Természetesen" a rögzítés dekortapasszal történt ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni