2012. július 26., csütörtök

Hétről-hétre/ 28. hét

Mintha tegnap lett volna, hogy a 4 héttel ezelőtti pocakfotót posztoltam volna.
Félelmetesen telik az idő.
Félelmetesen közel van az "idő".
Bevallom férfiasan, néha a hiszti határán vagyok, hogy nem bírom.
A bébi 2 héttel nagyobb a koránál és nem kímél :D
Viszont minden leletem tökéletes, legutóbb még a pajzsmirigyem is javult, ez most majd egy hét múlva kiderül, hogy továbbra is így van-e :D Remélem. Borzasztó észben tartani a gyógyszer beszedéseket :D


A kisfiú immáron 110%, 4D-s képen virít a férfiassága :D (a fotók a pofikája van, mielőtt megkérdezi valaki).
Néztem, néztem a babamozin, hogy jéé kinek van ilyen orra? Mert teljesen a bátyjára ütött, a kis kezecskéje az arca előtt volt folyamatosan és ugyanolyan csókos a szája, de Nimród orra nem ilyen volt. Erre pár nappal később anyósoméknál voltunk, és rögtön kiszúrtam, az orra tiszta Lilik nagypapáé! :)
Nevünk még mindig nincs.
Azt mondta az uh-s hölgy, ha mégis lány lenne, megígéri, hogy meztelenül futkos egyet a Hősök terén, a doki meg erre azt mondta, ő pedig megy röhögni :D Nem drukkolok nekik :D6 megjegyzés:

 1. Ó de szépek vagytok nagyon szép kismama vagy :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, én leginkább már bálnának érzem magam, és ezt nagyon őszintén is mondom :D
   a mit vegyek fel? kérdés nagyon komoly kezd lenni :D

   Törlés
 2. Szia pocakos :))))
  Már nem sok hét van hátra, kitartás! :)) (mondom ezt én, aki 22 éve szült (nem szült, mert császár lett) :))) ) Bár nálam is voltak olyan időszakok, hogy azt mondtam, már nem bírom, pedig sok sok hét volt még hátra :)))
  Annyira tetszik ez a fotózkodás a gyermekeddel. Nagyon klasz lesz majd sok sok év múlva visszanézni.
  Én néha előkapok fotókat és mutogatom a 22 éves dedemnek, hogy ni, de aranyos voltál :D :D :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez most komoly? Akkor a kisképen nem is te vagy? Mert nem azért de ott én egy kb velem egykorú csajt látok :D
   Nekem is csaszi lett Nimród, de másfél napig vajúdtam vele. Szó szerint. Ja meg ugye ment az etetés a 36. héttől, jó kis görcsök, meg nyilogatás, de tojt előbb jönni :D
   Igen, valóban jó lesz! :)
   Most is szedegetjük elő a baba fotókat, hogy Nimród is milyen baba volt. Szokta is mondogatni másnak, hogy nééézd, ilyen baba voltam a Tájtáj (az az anya) pocijában :D

   Törlés
  2. DE én vagyok :D Ez 2 éves kép, azon 43 voltam :D. Most 45 vagyok. Sokan mondják, hogy fiatalabbnak nézek ki.A jó múltkor vártam egy levelet, itthon voltam, ami ritka alkalom, jött a postás, és mondja a párjának odaadtam...pffff a fiamra gondolt. Én meg gondoltam, pedofil még nem vagyok, azt legyintettem magamban. Néha meg mikor fáradt vagyok tükörbe nézek, és azt érzem a saját nagyanyám néz vissza. Gondolom ezzel sokan vagyunk így.
   Én akkor szerencsésebb vagyok, mert "csak" 18 órát vajúdtam, aztán vittek műteni. Na az elég sz.r volt.
   Most is császározni fognak,vagy van esély a szülésre? Hogy álltok ezzel?

   Törlés
  3. Nem tudom, most lesz az ideje, hogy rákérdezzek.
   Egyiknek sem örülök, a csaszi tudom milyen, meg utána, a másiktól meg nagyon félek. Sokkal rosszabb így szülni menni, hogy tudom mi vár rám :/
   Ja és az egész persze attól is függ, hogy mikor születik meg: kivárja a legvégét (na akkor tuti csaszi mert fizikailag képtelen leszek kitolni, mint N-t) vagy előbb.
   Hát és a lelki része is, mert minél később jön, annál óriásibb, én nem leszek magasabb meg szélesebb és ettől a görcstől nem is menne szerintem.
   Jó lenne szülésznőt fogadni, kérdés, hogy addig kap-e munkát a férjem...

   Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni