2012. július 8., vasárnap

Kincs a Jyskből

(Szolgálati közlemény!)

Ha olyan pöttyös minta imádó vagy, mint én (de elég csak simán szeretni), szereted a színeket mint én, szükséged van egy -vagy több-székpárnára, mint nekem, akkor ez az akció szintén neked szól:
Jyskben találtam rá, a most 3 vagy 4ezer helyett 1ezer ft-os, négyzet alakú, pöttyös székpárnára, amelyet láttam ebben a menta színben, türkízben, pirosban, pinkben és el kell mondjam ,eszméletlenül szép élénk színük van élőben is! Eredeti árához képest pedig igazán megéri! Ha jól tudom július 18-ig tart ez az akció egyéb más mellett. Most már csak a díszpárnáikat kéne akcióssá tenniük ;)

Ha lesz még egy székünk, egyébként is ilyen menta színre szeretném lefesteni. De annak más székpárnája lesz :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni