2012. július 27., péntek

Babaszoba projekt indul

Eredeti tervünk szerint ezt már szakember csinálta volna meg, de munkahely még nincs, minket pedig szorít az idő :)
Akár a hétvégén el is készülhetnénk vele, de át kell szerelni a villanykapcsolót, amihez gipszkartont kell bontani.

Szóval itten vannak az engem inspiráló fotók, és ezek összegyurmázásából lesz meg a legkisebb családtag hálója :) A függöny Nimród kérésére vagy ötletére állatos lesz :)

Mint minden hálónkra, itt is érvényes lesz az az "elv", hogy pihenni tér a baba, és az ő esetében hatványozottan igaz, hogy nem akarok nagyon figyelemfelkeltő erős színeket és formákat. Ha játszunk, akkor kint játszunk a nappaliban és a játszószobában (kor előrehaladtával).
Lesz még itt a kedvenc fotelem, amiben Nimróddal is imádtam szoptatni s szereztem egy világbajnok mobilis, akár össze is csukható, masszív és magas! pelenkázót, mivel a fürdőben nincs mosógép vagy hasonlók (mint a lakásunkban) ahol fürdéskor pelenkázhatnék stb stb., ill. kb fél évig használtam pelenkázót napközben, utána pelenkáztam inkább a szőnyegen, mert az izgőmozgó gyerkőccel ott sokkal könnyebb volt :) Így nappalra összecsukhatjuk és nem foglal helyet.
Kiságy, egy ruhás szekrény, éjjeli szekrény kis lámpával és szeretnék egy pihe-puha szőnyeget.

A babaszobában még nem tudok a gyerkőc személyiségére "hagyatkozni", mert nem ismerem :D Azt sem gondolom, hogy csak a 4 csupasz falnak kell lennie, ezért a dekoráció tényleg csak minimális (mutatóban) lesz, de mégis legyen kellemes érzés belépni a szobába :)
(Aztán a következő életszakaszban alakítunk rajta, egészen addig, amíg nem kerülnek közös szobába Nimróddal, hogy a 3. gyerkőcnek is legyen szobája :P)

Forrás: általában pinterest, de "nursery" és ennek variációjának beírásával ami megtetszett és lementettem a hónapok alatt...




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni