2012. július 8., vasárnap

Nappali II.rész

Még mindig nincs kész az új kanapé, de a régit jól elforgattuk. Az új kicsit hosszabb lesz, ezért meg akartam nézni és ki akartam próbálni, nem lenne-e jobb 90fokkal elforgatva, ugyanis az ablak alatt hagyva a tervezett kis asztalka már nem férne el.
Azért is mertül fel az elforgatás gondolata, mert így abszolút nem takarjuk a radiátort vele, ami télen nem mindegy-hőérzet szempontjából legalább.
Azon kívül mivel ide érkezünk az előszobából, a fal mellett kialakult egy közlekedő rész, ahova semmit nem lehet tenni és lett egy nagy üres non-funkcionális tér, ami kevés négyzetméter számoknál nagyon nem mindegy.

A függöny most a nagy meleg miatt van behúzva, valamennyit számít talán, ha lesz egyszer zsalugáterünk kint, azzal tudunk árnyékolni.


Ezt a kis asztalkát ill. hokedlit valahonnan kaptuk. Nem koszos, csak kopott, de annyira tetszik az eredeti menta lap és tojáshéj láb színei, hogy eszem ágában sem volt lefesteni. Meg erőm sincs rá. Ha szerzek ugyanilyen színű festékeket, akkor talán ősszel átfestem. A teteje egyébként felhajtható és a Zuram már ki is talált valamit hozzá ;)


A kanapét direkt nem toltuk falig, hogy lássuk, és olyan méretek mellett próbáljuk ki ezt a variációt, ahogy az új kanapénk fog érni.


A babzsák fotel nem marad itt, ill nem itt marad, ill. már szétültük, úgyhogy a golyók összementek benne, így terveim szerint fele méretűre megvarrom és a játszószobában lesz olvasó zsák. Ide a szintén felújításra váró fotelünk jön, kialakítva ide egy kis olvasó-pihenő sarkot. Nagyüzemi (értsd mindenki a tv előtt és valaki kényelmesen heverészve a kanapén elfoglalva az összes helyet) filmezésnél a fotelt a kanapé mellé tesszük szembe, a mozizás erejéig.


Az egyik könyvespolcon csinálunk helyett férjem "kedvenc" nagypapájától örökölt lámpának, hogy legyen kéznél kis fény (ami nem a mennyezeti).


Nincs mese a lámpa búrának nem illik már az új koncepcióba, mennie kell. Meg van az új helye :)


...és a szőnyegnek is...


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni