2012. november 24., szombat

Egy asztal, 4 féle teríték?!

Egy asztal, 4 féle teríték... IGEN!

Mit is értek ez alatt??
A gondolat- vagy nevezhetjük ötletnek-abból a sajnálatos dologból jött, hogy férjemnek 8 hónapja nincs munkája. Enni viszont továbbra is kell, sőt ott van a nagy házhitel (mint majdnem mindenkinek), bővült a családunk és bizony én a majdnem szegénység küszöbén sem vagyok hajlandó lemondani a dekorálásról. A dekorálásról alkalomhoz illően-sem. De azért a józan eszem sem ment el, és nem vásárolgatok kényem-kedvem szerint struccpolitikát folytatva, miközben a szép sárga papírok ott gyülekeznek a polcon :D


És mit akarok ezzel mondani?
A dekorálás, a kreatívkodás nem feltétlenül pénz kérdése. Ezt gondolom már ezerszer mondták mások is. Pedig, tényleg! A festék csodákra képes, így ha nem tetszik "az" színe, akkor "az" rögtön megújul egy kis pingálás után.


Na de még mindig nem mondtam el, hogy mi a túrót akarok az asztallal?
A jó alap-ez esetben néhány alap felszerelés egy terítékhez évszak szerint vagy évszakok hangulatához igazítva, teljesen más arcot mutat. Nem is gondolnánk először, hogy ugyanaz a tányér-pohár-evőeszköz kombó másképp mutat egy lilával vagy natúrban stb stb.


Így tehát a hozzávalók: fehér terítő, fehér tányérok, boros pohár,evőeszközök, egy szögletes váza-tál és egy nagy fehér gyertya.


Minden mást, mint szalvéta és egyéb kiegészítők-variálni fogom, évszakhoz illően, itthon lévő alapanyagokból.
Szeretnék ötletet és egy lökést adni, hogy egy kis kreatívitással és gondolkodással minden terítékünk olyan lehet, mint az új.

Ettől függetlenül nem vetem meg az új pohár és tányér szerzeményeket, ha úgy adódik ;)


2 megjegyzés:

  1. Tetszik a gondolat meneted,ahogyan ezt a témát kezeled! Nálunk is hasonló a szitu:))De igyekszem kreativan megoldani a helyzetet. Apa mindig mondja, szivem te egy varázsló vagy!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, hát igen, a feleségek/asszonyok varázstehetséggel vannak megáldva :) Remélem találsz némi inspirációt a dekorációimban ;)

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni