2012. november 2., péntek

Október

Egy újabb, szívemnek kedves hónap. Másik a január :)

Mamám szedte hecsedli én pedig megszárítottam a napon.


Az utolsó virágok egyike a kertünkből, idén. A piros bogyó a piros rózsánk "terméke", olyan kis helyes, őszi...


Úgy gondoltam, hogy bár a képet amit átalakítottam kicsit, még mindig kedvelem itt a képes falon, de a kerete nem illik ide. Körömgyilkos szétszedés után, a hálószobában kapott új funkciót. Pont maradt egy kis tapéta, így az ágyban fekve is látjuk a gyönyörű madárkás tapétánkat. És most már a fal sem olyan nagyon üres.


Az idei konyhakert utolsó versenyzői: friss fűszernövények (petrezselyem, bazsalikom, zsálya, rozmaring) egyenesen a fagyasztóban landoltak. És még vár kettő átültetésre, és ebben az utóbbi sok esőben újra erőre kaptak, szóval maholnap le kell szedjek még egy csomó petrezselymet és citromfüvet. Imádlak konyhakert!


A használaton kívüli madárkalitkát (használaton kívül= épp nem dekorálok vele :P) Nimród szerint így is fel lehet használni :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni