2013. május 13., hétfő

Ajándékcsomagolás, buli póló- Bob a mester és Építkezéses bulihoz.

A buliról itt olvashattok részletesen, ehhez illően készült egy buli póló a szülinaposnak. A póló maga roppant egyszerű, de különleges.
Különlegessége abban rejlik, hogy a sima fehér pólón van egy daru minta, amely egy kitűző, így az ünnepelt bárhova rakhatja, nem gond, hogy kinövi a pólót. Sapkára, táskára, másik pólóra.
A kitűző noja design munkája, ő már felajánlott itt egyszer egy csodaszép bortartót, és nem mellékesen minden munkája csodaszép: kézzel varrt filc csodák!


 
Fogtam tehát egy üres dobozt, beragasztottam sárga papírral és a buliban is használt dekortapasszal tüntettem el az illesztéseket. Belülre fekete selyem papírt kapott természetesen, az illik hozzá :)


1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni