2013. május 21., kedd

Megint egy évvel öregebb lettem...

Azt gondoltam, a tavalyi lesz/volt kicsit különlegesebb szülinap az életemben - mondjuk a 30.-ig - mert valamennyire évfordulós volt.
Aztán az idei is az lett.
Pont ma van 3 hete, hogy... pár napja tudtam meg olyan részletet, hogy annyi vért vesztettem, hogy örüljek, hogy élek.

Nagyon örülök! Látszik rajtam? :)

Az elmúlt egy évben rengeteg minden történt velem, amitől az idei szülinapomra több lettem.
Azt hiszem nem is sorolom fel.
Annyi minden megváltozott bennem, az eddigi életfelfogásomban még erősebb lettem és már semmi (és itt tényleg a semmire gondolok) nem olyan fontos, mint hogy lélegzem. Ebből persze nagyon sok minden jön, minthogy a gyerekeimnek van anyukája a férjemnek felesége, anyámnak lány (elsőszülött), nektek blogger, barátoknak barát.

A napszemüveges kép nagyon találó, mert már nem igazán sütött a nap. Erre mondhatom, hogy nekem mindig süt a nap, és tényleg! Nem akadok ki esőn, vagy kánikulán, őszintén tudok mindennek örülni. Így volt ez mindig is.


Miért van jelentősége ennek a ruhának? Ősszel, mikor Vince kb. 1 vagy 2 hónapos volt, mentem a nagymamámmal a szokásos havi státuszvizsgálatra mikor megláttam a turi előtt ezt a rucit. Megnéztem, hmm 38-as, egyszer jó lesz rám, Nimród után is visszafogytam rögtön, amint abbahagyta a szopizást.
Bementem a boltba ragyogó arccal (hisz egy pöttyös ruha és tudjátok, a pöttyök :P), hogy én azt kérem,mire az eladó:
-Neked lesz? (rajtam hosszú, világos rózsaszín steppelt télikabát és sapka)
-Igen!-mondom még mindig ragyogó arccal.
- De az nem lesz jó rád!
(itt kicsit rám fagyott a mosoly...képzelem hogy nézhettem ki külsős szemmel, amikor a 163 cm-hez volt 90/E-s mellméretem a sok tej miatt és azt is ki kellett tömnöm egy-egy félbevágott textilpelussal mert két szopi között is folyt a tejem...)
-Tudom, de nem fogok mindig napi 2 liter tejet termelni és szülés után vagyok x hónappal, első kisfiam után is visszaalakultam.
-Hát jó!- majd levette...

Innentől kezdődött az én kálváriám, mintha a homlokomra lett volna írva, hogy "szóljátok meg a testem mert zavar!"- Jöttek a csípős megjegyzések rokontól és vadidegentől (pl az IKEAban!!), hogy de nagy hasad maradt (2 hetes babánál) és jön a második?? -kérdezte egy nő miközben a pici 6 hetes babámban gyönyörködött.

A szenvedésnek lett egy jó oldala, ledobtam magamról 10 kg-t. Igaz, nem ilyen áron akartam lefogyni és örülök annak, hogy a tejem sem bánta, de rám jön a pöttyös ruha :) Előbb, mint gondoltam :)

ez a kép meg olyan lett, mintha könyvet fotóztam volna... túl késő van már a képszerkesztéshez :P


És ha nem mondtam volna, hogy én a pöttyöket nagyon.... :)


Hétvégén ünnepeltünk, nem csak engem, de apósomat is, aki 28-án született és minket, mert 26-án van az házassági évfrodulónk.
Az idő tökéletes volt és nagyon finom gulyást készítettünk megint.
Három torta is volt, első mascarpones-túrós eperrel, a marcipán virágot apósom készítette :). A második epres krémes és a harmadik karamellás, édsanyám keze műve.
Nem azért, hogy dicsekedjek vele :D de olyan de olyan rám szabott ajándékokat kaptam, amit ha megláttok megértitek miért mondom:

Virágot, rengeteget. Azzal sosem lehet mellényúlni nálam. Ezzel együtt kb. 10 rózsabokrunk van már :)


Hortenziát. A tavaly kapott 8 tőből egy élte túl a telet és hajtott ki. Amiket idén már kaptam elkezdtek új hajtásokat hozni, tehát úgy tűnik kezdek belejönni és csak lesz magas hortenzia bokrom egyszer :)


Csipkés kosár és csipkés párnahuzat? A csipkés kosárba talán a kis csipkéimet fogom tartani, úgyis olyan kis elkallódóak a méterárus polcomon... A csipket meg szintén nagyon....


Szoktam mutatni itt a blogon sk. virágcsokrokat. Szeretem csinálni, találó volt ez a könyv! (meglepi volt ez is!)


Van nekem egy piros angol jelenetes tányérom, amit itt láthattatok már. Ehhez kaptam még 2 másik színt. Ezek nagy tálak, sütinek, tortának! Szeretem őket, mindenfélém van!


És végül de nem utolsó sorban, megint kaptam egy meglepetés csomagot!!! Tényleg vigyázzon az ember, hogy mit kíván :)))
Drága Edina barátnőm mindig küld nekem/nekünk valamit ünnepekkor, stb. Spanyolországból, ahogy mi is neki. De ez a csomag abszolút meglepetés volt, mert nem számítottam ilyen nagyra!
Telis-tele személyre szabott kincsekkel!
Madárkás képeslap, gyönyörű hajcsattok, extra széles dekorcellux ( a muffinos, az az), 100% természetes szappan (kipróbáltam már, isteni), dekorpapírok és pöttyös (!!) papír poharak :)
Na és a doboz csomagolása sem utolsó ;)Drága férjem pedig meglepett ezzel a receptes könyvvel, amit azóta szeretnék, hogy megjelent. Az első is megvan és ebben sem csalódtam! (és ez itt a reklám helye volt ;))

A mulatságnak még nincs vége, nemsokára jön a tematikus szülinapi bulim ;)


14 megjegyzés:

 1. Isten éltessen sokáig! Örülök, h már ilyen jól vagy! :-)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon sok boldogságot Mindannyiótoknak! :)

  VálaszTörlés
 3. Boldog szülinapot Fanni, gyönyörű vagy. az ajándékok is.:)

  VálaszTörlés
 4. Szupercsini vagy és voltál Fankám, a ruci gyönyörűséges és minden ajcsit többszörösen megérdemelsz. Isten éltessen sokáig!

  VálaszTörlés
 5. Nagyon jól nézel ki!!! Az ajándékok is klasszak. A Főzd magad! nekem is megvan, én is szeretem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Koszonom!
   Alig varom hogy valamelyikbe belekezdjek vegre!! :))

   Törlés
 6. Olyan jó Téged ilyen boldognak látni, csak úgy ragyogsz :)))

  VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni