2013. május 22., szerda

Rakd tele a fagyasztót!

Férjem szerint én mindent lefagyasztanék, ha tudnék. Fagyasztó(s) mániás vagyok.
Van benne valami :)
Ehhez a mániámhoz perpillanat nem elég nagy a fagyasztónk, de lesz egyszer egy két ajtós amerikai hűtőnk, aminek az egyik oldala csak fagyasztó(s) lesz.

Újabb sorozatot indítok tehát, hogy mi az amit én lefagyasztok, milyen tippjeim vannak, mik váltak be? Egyelőre még nem tudom a fejezeteket, de biztos lesz benne csomó minden amit más háziasszonyok is alkalmaznak.

erre véletlenül 2x is felírtam a blogot :D a nyomatékosítás kedvéért :D


Miért jó, miért szeretek lefagyasztani?

Konkrétumok nélkül: mert utálok kaját kidobni és szeretem a plusz szabadidőt amit nem a főzéssel kell töltenem. Annak ellenére, hogy szeretek főzni. Mert bár mindig tervezek előre, vannak napok/alkalmak mikor ez elmarad és gyorsan kell prezentálni valamit az asztalra. Vagy mert olyat akarok enni télen ami csak nyáron terem és fordítva.

(dinnyés és saslikos kép a Hawaii buliról)

Jöjjön a közelgő nyárra tehát néhány hűsítő bejegyzés, remélem találtok benne új és hasznos dolgokat :)

2012 karácsonya

2 megjegyzés:

  1. Óóóó, ehhez muszáj hozzászólnom: annnyira szeretnék egy naaaaagy fagyasztót. Sajnos azonban egyelőre albérletezünk és nem fér be a konyhába :(. De egyszer lesz egy házam, aminek az aljában egy gigafagyasztó elsz. Akkor majd mindent lefagyasztko, ami a sorozatodból előbukkan :).

    VálaszTörlés
  2. Még a nyál is összefutott a számban a képeket nézve!

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni