2011. június 19., vasárnap

Alakul az udvar...

Tegnap végre hatalmas változások történtek az udvarunkat illetően. Lilik Úr és segítője Vitya befejezte a sufni lebontását (ha láttátok volna milyen fekete volt a kosztól az egész ember), és a hátsó szomszéd beadta a derekát és nekikezdett a kerítésnek. Délután pedig 3-an mentünk vissza, befejezni ezt-azt, pl felástuk a konyhakertnek valót, de csak egy sor dísztökig és görögdinnyéig jutottam, mert már annyira este volt.
Mutatok képet, hogy milyen állapotban lett a miénk:
 
Ások és kapálok. Jobb oldalt látszik, hogy mekkora bokrok és fák lógnak be a kerítésen keresztül, milyen zárt és sötét....brrr.
A sufni. Igaziból ez már csak a fele, mert előtte ugyanennyi volt, azt múlt szombaton lebontották a fiúk eddig.Az udvari budi. Használni nem lehetne, mert már sitt volt öntve a rötyibe.
 És most megmutatom, milyen változások lettek:
Szééép nyitott és napos! Természetesen lesz új kerítés, mert ez nem hívható annak. Hétfőn már kezdik is építeni!

Volt sufni, nincs sufni.
 
Lesz mit a konténerbe pakolni!


Örökölt virág
a kisegítőnk :)
Vár (budi) állott, most kőhalom...

És mert olyan büszke vagyok az én férjecskémre, hogy képes volt hajnalban kelni, finom ebéddel vártam Őt :)


Töltött csirkecombok, rozmaringos újkrumpli, dinnyesaláta és almasör. Nyammm.

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni