2011. június 27., hétfő

Vasmacska

Elkészült a 3. nyári párnánk a piros-csíkos és a konyharuhás mellett. Ugyanabból a csíkos anyagból van, amiből az előbbit készítettem, közepén egy kis betéttel. 

A piros vasmacskát azért festettem bele, hogy legyen ebben is valami piros, mint a párjában. Kerestem az interneten vasmacska képet, kinyomtattam, és csináltam belőle egy stencilt.


Odatűztem gombostűvel és nagyon óvatosan festettem, hogy a papír alá ne menjen be festék.


A párnahuzat szerkezete, hmm, nos, igaziból nem tudom elmondani, mert útközben találtam ki. Maradt még egy kis csíkos anyag, erre ráfektettem a párnát. Visszahajtottam a széleit, mintegy betakarva, és a közepét próbálgattam, tűztem, számoltam. Kifordítva megmutatom,így néz ki. Oldal varrás nincs, ezért el kell igazítani a párnát mindig, hogy szépen középre kerüljön a bézs betét.


láthatatlan patent

Ez a két párna-pár. Pirosak és csíkosak :)Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni