2012. április 1., vasárnap

Hétről-hétre / 8.és 12.hét

Végre lehull a lepel! Azt hiszem, még sosem mutattam magamról fotót, ennek több oka is van. Pl. nem vagyok fotogén :)
De egy ilyen fotósorozatot másképp nem lehet. Ezeket a fajta pocakos-sorozatokat, mint ötletet a pinteresten láttam, és természetesen nagyon megtetszett. Úgy érzem duplán jó buli bevonni Nimródot a dologba, nem csak mert szuper pillanatokat örökítünk meg, de már a kistesó érkezése előtt is bevonva érzi magát. És nem csak érzi! :)
Nincs előre kitalált koncepcióm az összes hétre (4hetenként tervezzük egyébként megörökíteni a pocak növekedést), néhány elképzelésem van, aztán majd kialakul. Ami fix, az a szürke ruhám :D

8.hét

12.hét
 

és a sorozat első részei...

Ahogy gyarapodnak a képek, az egymás mellé illesztett sorozatban úgy lesznek egyre (kicsit) kisebbek).

Most, hogy túl vagyok a 12. héten, a Nagykönyv szerint a legszuperebb 3 hónapot kezdtem el.
Azt írják az émelygés egyre csökken, visszajön az étvágy: ez így van, határozottabban jobban vagyok, de még nagyon nem az igazi. Egy ideig emlegetni fogom az első 3 hónapot az tuti.
Mondják még, hogy a pocak még nem olyan nagy, hogy "zavarjon", de már élvezni lehet: na az ami tuti igaz az első gyerekes kismamákra és a ritka(?) kivételekre, akik alkatilag sokkal szerencsésebbek mint én. Ugyanis ekkora hasam kb 20. hetesen volt Nimróddal :D (nem bánom, nem panasz).
Azon kívül meg kell jegyeznem magamnak ( de jó lesz majd ezt is visszaolvasni), hogy az eddigi legszuperebb "kezdetű" terhességem. Komolyan semmi de semmi komplikáció, egy iciripiciri sem. Hálás vagyok, hogy ezt én is megtapasztalhattam, hatalmas önbizalmat adott, hogy nekem is sikerülhet.

Na akkor éljen a tavasz, éljenek a kellemesebb hetek, éljen, hogy már ideáig eljutottunk :)

12 megjegyzés:

  1. Gratulálok nagyon szép kismama vagy és a fiacskád is édes :))

    VálaszTörlés
  2. Nem vagy fotogén...hahaha:D Látnál engem (egy darabig nem fogsz:) ) mindjárt elmúlna a kishitűség. Szépek vagytok és kész.:)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon-nagyon szépek vagytok! olyan cuki a pocid <3

    VálaszTörlés
  4. kovtama, de hát látlak a kis bélyegképeden :) nagyon szépen köszönjük :)

    Edim, <3<3 igen, még a cuki kategóriába sorolom én is. Ma felkiáltott az uh-s nő, hogy ekkora pocak és csak 12 hetes? :D mondtam nem első gyerek :P:P de hát ezt a pocit, akármekkora is nagyon büszkén viselem :)

    VálaszTörlés
  5. Gratulálok! Remélem, hamarosan mi is követjük a példát!

    VálaszTörlés
  6. Hűű, ezeket a fotókat én is kinéztem a Pinteresten. Az is nagyon tetszik,amikor táblára írják fel a heteket. Meg is fogadtam, hogyha lesz 3. gyerkőc, akkor én is csinálok ilyet :). Gratulálok nektek, nagyon szépek vagytok!

    VálaszTörlés
  7. Köszönjük szépen :) A variációk száma végtelen, mindenki tudja saját "magára" szabni a dolgokat :)

    VálaszTörlés
  8. Szépek vagytok! Szuper jó, hogy a kisfiadat is bevontad!
    Miért lesznek egyre kisebbek a képek?

    Anna

    VálaszTörlés
  9. Köszönjük! :)
    Nem lesznek sokkal kisebbek, de terveim szerint 3x4-es sorozato lesz belőle: egy sorban 3 kép és így egy icipicit le kell kicsinyíteni. De úgyis megmutatok minden új hetet magában is :)

    VálaszTörlés
  10. Fanni, tényleg a kép...:D:D Na, ez vagyok én, nem látok tovább az orromnál időnként.:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni