2013. május 13., hétfő

Bob a mester-Építkezéses szülinapi buli

Múlt pénteken volt egy kisfiúnak szülinapi bulija a címben szereplő témában. 4 éves lett, Nimród legjobb barátja az oviból, január óta szervezzük. Pontosabban akkor merült fel, de a lényeg most volt. (szervezésben).
Nem akartam csak a Bob a mester mesére építeni, főleg, hogy találtam azt a szuper fekete-sárga csíkos dekortapaszt, amiről rögtön az építkezésen használt táblák (inkább USA-ban) és a jelző szalag, amit itthon inkább piros-fehérben használunk.

Próbáltunk csomó mindent felhasználni "mi van itthon" alapon, így a szerszámok saját játék, a dömper is középen amelyben a sós nasik voltak, kék tálca, stb, stb.

Fújt a szél, mint az őrület, így mindig mindent elfújt (üres poharak, pattogatott kukoricás muffinos kis tálkák, lufik!), így a képek nem mindig az igaziak. Meg kicsit rohanás is volt, már-már befutottak a vendégek mikor én még (próbáltam) fotóztam a dolgokat.


Szívószálak és poharak innen. A poharakon a négyes matrica sima etikett címke, amelyre filccel írtam fel a számokat.


Óriás dömper, mint sós nasi tartó...


Így készültek a tábla lábak. Dekortapasz innen.


A torta. Egy sima, csokimázas tortát vettünk és egy darut, ami játék. Muffint aprítottunk mellé,mint földhalom. A játékot pedig pluszba megkapta az ünnepelt. A daru a mesének egy szereplője.


Eredeti szöveg: "Gyertek mi most építkezzünk, gyertek mi most kezdjük hát!" :)



A torta szeleteket (játék) vakolókanállal adagoltuk. Stílusosan :P



Szuper party kanalak, amelyekre az építkezéses sárga-fekete dekortapaszból is raktam, innen vannak.


És a buli fénypontja, maga Bob mester, amelynek az arca hiányzott, így lehetett fotózkodni. Férjem készítette maradék polclapokból, én pedig festettem a színeket és mintát zománcfestékkel. Bob a mester itthon várja, hogy megint egy buli szereplője lehessen ;)


Nagyon jó kis buli volt, még szuper meleg időnk is volt, 
BOLDOG SZÜLINAPOT VILMO!


4 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni