2012. március 27., kedd

Lámpa az előszobába

Bizonyára sokan mondjátok majd, hogy "jé ezt már láttam valahol", valóban, az Ikea Hackers oldalán van erre példa és itt egy magyar verzió is, hogy legyünk büszkék a hazaiakra is.
A mi lámpánk félig fali-félig mennyezeti. Mindez azért, mert a tető ferde, és egyéb okokból kifolyólag sem lehetett oda vezetéket vezetni. Az, hogy ez lett a búra pedig csupán azért, mert a legegyszerűbb megoldást akartuk választani, és én mindenképp meg akartam hagyni az előszoba simaságát azzal, hogy egy egyszerű, fehér de aranyos ki darabot választunk (és mert sehol sem találtunk olyan falikart, amely beköthető verziós és még tetszik is-ide.)

A működési elvét bizti ismeritek, a szuper Dremel mini készletemmel vágtunk az aljára egy lyukat, és készen vásárolható kütyükből kész lett a foglalat. Férjem bekötötte és kész is. Mivel kissé lefelé lóg, hogy a teret világítsa ne a plafont, így majd még valami takaró dolgot fog a férjem kitalálni, hogy a falburkolatban lévő kis lyukat-ahol a vezeték kijön-ne tátongjon ott (így ez a projekt még teljesen késznek sem mondható, de ez már részlet kérdés.)

Nem csodálom, hogy sokunkat megihletett ez a kaspó, mert nagyon jó ára mellett olyan kis aranyos, egyszerű és mégis különleges, na és persze én személy szerint a csipkés mivolta miatt szinte elolvadok. Nem is szinte. Így nem csak lámpaként, de jó pár kaspót is bezsebeltem és még kapható az ikeaban ;)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni