2012. március 9., péntek

Előszoba-mire jó egy tányértartó?

Már rég említettem, hogy előszobába kezdünk, de közbe jött egy s más :D
Egy kis idő eltelte után úgy tűnik némi késéssel ugyan (késéssel ahhoz képest, amikorra szerettem volna) de végre kész.
Ebből mutatok egy kis részletet most.
Mire jó egy tányér tartó? Azokra a paraszti/vidéki életbe illő fali tányértartókról beszélek ahova a szép tányérokat tették, élükre állítva. Egy ilyet örököltem egy készlettel, és lassan ki is találtam mire fogjuk használni?!
Hát erre:


Rögtön, mikor megérkezünk vagy mielőtt elindulunk kéznél kell, hogy legyen a kulcs-vagy annak helye, kikészített csekkek-levelek postára, egy szóval egy kis lerakodó hely. Az eredeti méregzöld zománcfesték helyett ideillő fehérre festettem, és...felfúrtuk. Az eredeti akasztókák a kulcstartók, középre pedig azt tervezem, hogy szerzünk kicsike kosárkát, abba mehet bele az ez+az, amit minden nap használunk. 

Kiegészítés: utólag, de felraktuk középre a kulcstartó kulcsot, amelyet kedvenc Edim hozott direkt nekünk, Marokkóból. Igazi kincs!

 

Alatta a kis lerakodó asztalka, rajta a kosár amibe rakjuk rögtön a postaládából kivett leveleket,stb stb. Nekünk ez a rendszer évek óta bevált, egy helyre megy minden, és meghatározott időközönként szelektálunk. A befizetett csekkek mellé szóló értesítőt stb lefűzzük, ami meg nem kell megy a kukába. Illetve most már a kazánba :D Azon kívül a reklámújságoknak szeretnék még valami kosárkát alulra, hogy ne csak ömlesztve legyen.


Ez persze nem más, mint a mindenki által ismert Hemnes éjjeliszekrény, amely új fogantyút kapott (mivel az előszobában máshol is van fogantyú, így egységes ;) )


Jelszó: Gondold újra! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni