2012. március 26., hétfő

Üvegpalack szegély-Ne csak lájkoljunk!

Van egy képen a pinterestről, amelyen színes üvegeket használtak ágyás szegélynek. Először ilyesmi fajta ötlete a Kristi megmutatja (Kristie's Homemade Home) c. műsorában láttam, ahol két félkör alakú magas ágyás közé ilyen mindenfajta sörös-boros stb üvegeket ástak fejjel lefelé a földbe, csak a legaljuk látszódott ki (tehát egy szintben volt a talajjal) és még tolókocsival is át tudott menni rajta a tulaj. Mint egy üvegmozaik.

pinterest.com
Így a kettő ötvözetéből csináltunk egy kis körágyás-szegélyt az újonnan vásárolt Tulipán fánknak (tit udtátok, hogy a Magnólia fa= Tulipán fa? Én eddig nem. De vigyázat, két féle virággal kapható. Van ez a tulipános, mint a miénk, és van egy fehér virágú annak, széjjel állnak a szirmai).



Igazán akkor lesz látványos ez az üveg-dolog, ha körülötte is kinő a fű (amit köv hónapban vetünk, miután a hátsó kertben már lesz fű. Addig hagyni kell kert-részletet, hogy legyen hova kimenni játszani). és akkor a mulcsot is egészen az üvegek közé tudjuk kotorni. 




Gyönyörű lesz, mert ezen a kert részen százszor szép nevű füvet fogunk vetni vegyesen sima füvel, és elszórok jópár vadvirág magot is, így itt olyan lesz, mintha virágos mezőn lépkednénk. Érintetlen, tele pillangókkal és méhecskékkel. A füvel körbenőtt eredményről remélhetőleg 2 hónapon belül már mutathatok is fotót, így aki nem tudja most elképzelni, meglátja majd akkor :) Méghozzá a virág rózsaszín kontrasztja a zöld üvegekkel még elegánsabbá teszi majd az összképet!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni