2012. március 1., csütörtök

Tavaszba burkolózva

Szokásos első napi -új évszakos összefoglaló következik.
Nem győzőm elmondani, én minden évszakot imádok, mégis az egyes évszakok végén valahogy már kacsingatok az újabb felé. Izgalmas dolgokat tartogat minden új "trió", főleg ha valami különlegesség is vár minket.
Azt hiszem ez a tél sem volt hétköznapi, esemény dús és különleges inkább.
Bár november utolsó hétvégéje hivatalosan még ősz, tavaly már advent első vasárnapja volt és mi pedig beköltöztünk új házikónkba, végre. Karácsony előtt nem csak a szokásos ünnepi előkészülettel voltunk elfoglalva, hanem pl próbáltuk felpofozni annyira készre, hogy kényelmesen érezzük magunkat benne. Ez volt az első olyan karácsonyunk is, ahol nagy álmom teljesült, vagyis népes családi estebédet rendezhettem :)
A nagy fordulatok tele  volt ez. Nem csak, hogy elbocsájtottak, együtt számolgattuk a napokat, hogy végre leteljen az egy hónap felmondási idő, első itthon töltött napom után szó szerint pár nappal máris megtudtam, hogy új kapuk nyílnak :). Na és persze első szülött fiúnk 3 éves lett, ami igazi évforduló egy kiskölök életében :)


Csodálatos és izgalmas tavasz vár ránk! Tele vagyunk tervekkel és meglepetésekkel, amelyeket el sem mondok most, mert érintettek is olvassák a blogot :)
Csak márciusban 6 szülinapot ünnepelünk (ebből két személynek még egy napon is van), nekem névnapom van húgommal, bár én nem nagyon névnapozok, van egy nő nap :P és legkedvesebb Edinám is márciusban ünnepel :) Stílusosan nagymamám kezdi 1-vel és férjem fejezi be 29-vel. Ünnepelünk még áprilisban is szülinapot, májusban pedig szülinapozok én, házassági évfordulónk van férjemmel (méghozzá idén kerek 5) és apósom is egy évvel öregebb lesz :)

Nemsokára elkezdjük a kerti munkálatokat, ami miatt a benti munkálatok biztos, hogy háttérbe szorulnak most tavasszal. De mivel most kell virágot ültetni és füvet szórni, majd mikor már gondtalanul élvezzük a kert örömeit, nyáron kicsit megint belehúzunk idebent (na meg a jövendőbeli kistesó miatt is bele kell húzni szeptemberig :)) Azért az ezer éve elkezdett előszobát, a frappáns előszoba-nappali közti "ajtót", az étkezőasztalunkat és irodai kuckónkat a különleges állólámpánkkal egyetemben biztos látjátok nemsokára, mert ezek tényleg eddig miattam lettek félre téve. Viszont engem a tavasz most erővel felkapott és még a brutális rosszul-létek is elviselhetőbbek :)

Olyan jó érzés a tudat, hogy az ország szinte egyként lélegzik fel a jó időre, mindenki annyira várja már! Vajon ezt a telet miért viseltük nehezebben? Én nagyon nehezen, komolyan :P

Mindenkinek csodálatos felüdülést, felmelegedést és rengeteg napsütést kívánok :) Élvezzétek a jó időt!


************************

Nemrég meghirdetett Sorozatom egyik részeként a "Ne csak lájkoljunk" témába továbbra is várok olyan fotókat, amelyeknél vettétek a bátorságot és egy-egy nagyobb volumenű ötletet látva bele is mertetek vágni. Legyen az kerti bútor, átvariált szekrény, pirosra festett kád, stb stb .  Hajrá, és bátorság :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni