2012. január 15., vasárnap

Amikor NEM sikerül

Van nekünk ez a jó kis játszószobánk, amelyet azóta sem bántam meg, sőt, a gyakorlatban is nagyon bevált. Igaz, egyelőre Nimród még mindig velünk alszik, aminek oka, hogy ki kéne pakolni a szobájából (ezzel haladok is szépen)...
Tehát, mi nem hiányozhat egy gyerek repertoárjából? Egy kis asztal. Mert jó rajzolni a földön, de kényelmesebb az asztalnál. A gyurmázást és társait pedig kifejezetten csak is asztal társaságában támogatom.
Mivel a játszószoba sem egy garzonnyi méretű, így egyértelmű volt -számomra- hogy az asztalka legyen lehajtható majd, hogy ha épp nem ott játszunk, akkor a földön legyen elég hely. Eredetileg az ikeaban kapható asztalkát néztem ki erre a célre interneten, de élőben meglátva túl nagynak bizonyult -és drágának is-, még akkor is, ha lehajtjuk. Nagyzolósan mondtuk apával, hogy na majd csinálunk mi egyet polcclapból, úgyis annyi van belőle, és csak egy-egy zsanért kell hozzá vennünk. Aztán van nekünk 2 db Lack asztalkánk is, ezt a bizonyos sárgát pl pont Nimród előző szobájában használtuk, mint gyurmázós-festős stb asztalka.
El is jött az este, mikor apa nekiállt, hogy megcsinálja a régen várt lehajtható asztalkát.
Kitalálta, hogy egyik lába lesz a tartó a falon, ahonnan lehajtható lesz majd maga az asztal lap.


Igen ám, de az asztal lábak belül tök üregesek. Amit látni lehet mindkét végén, az egy-egy db vékony kis kocka, ami be van ragasztva, és a 4 oldala pedig 4 összeragasztott kartonlap... (bár lehet, hogy ez valakinek kezdettől fogva egyértelmű volt :D:D)


Azért megpróbálkoztunk vele, felszerelte férjem a falra, de....szóval sehogy sem az igazi... Az hagyján, hogy nem tart semmit-és ezen a gipszkarton dübel sem segít-de az egész olyan, túl házi barkácskodásnak néz ki. Annyit nem ér ez az 1500 ft-os asztalka, hogy szenvedjünk vele...




Úgy érzem, akkor sem javítana a látványon, ha azt a lyukat lezárnánk valahogy, és leszedném a régi frirkálás és matrica ragasztás nyomati az asztallapról.
Azt hiszem megyünk, és megvesszük mégiscsak az ikea-s asztalkát... vagy keresünk ilyet olcsóbban :D:D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni