2012. január 1., vasárnap

Milyen naptárat használsz?

Egyáltalán használsz naptárat?
Aki nem ragaszkodik a boltokban kapható fűzött egyen cicakutyás vagy teddymackós naptárakhoz, netalántán szeretitek megcsinálni ti magatok, ajánlanék figyelmetekbe néhány, 2012-re elkészített naptárat. Le is lehet tölteni, vagy aki szokta a gépen "tárolja", de szólok, ezek nem zsebnaptáraknak valók :)
Elsősorban hazai példákat kerestem, hát nem nagyon találtam, konkrétan akiket én tudok, sem egész évre előre készítik el, hanem minden hó végén jön a következő havi új.

1.Egyik, számomra inspiráló és példakép (nem a naptárra gondolok most:)), Dolce Vitás Vrábel Kriszta készít rajongóinak, méghozzá saját fotóval. Ha használsz facebook alkalmazást akkor oda is mindig feltöltik, de a honlapjára tuti mindig felrakja.

2. Urban:Eve honlapon, Viától kicsit más stílusú naptárakat kapunk, ő is havonta rak fel, plusz még háttérképeket is.
3. Szintén magyar oldalon találtam, kép nélkül, de itt kismillió féle naptárak vannak, amelyeket akár testre is szabhatunk. Nincs olyan tartalmú, ami hiányozna a repertoárból....

4.Sanyi a bagoly is készített nektek egy magyar falinaptárat. Képre (naptárra) kattintva két féle közül is választhattok!

5.Főzni/sütni kedvelő háziasszonyoknak és uraknak kajafotós naptárak, itt!

6. Igazi naptár paradicsom, szintén magyarul.


és akkor íme néhány angol verzió, mert ezek is nagyon nagyon tetszenek:

7.Thankfully thrifty oldalán van, ez nekem kis kedvencem is, igazi csajos naptár!


9. Számomra magyar népi motívumos érzés jött elő ezt látva.



10. Játék a számokkal.

Jó válogatást !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni