2012. március 2., péntek

Tavaszi kandalló

Évek óta ez megy: márciusra megvan az 5-6 barka ágam, amihez nem adok vizet. Volt, hogy nem csak egy tavaszt, de egy egész nyarat is kibírt még! Március 1-től némi Húsvéti dekor is van itthon, amíg tart a Húsvét.
Ilyenkor felaggatom a kis színes fa tojásokat és pillangókat, majd az ünnep végével a tavasz végéig csak a pillangók díszelegnek az ágakon. Mindig ezt a színes vázát használom hozzá. Most kis tavaszi zászlófüzért is felraktam, mert van végre hova :)
Tetszik, hogy a falon lévő keretbe belógó ágak -ha csak azt nézzük- olyan mintha egy barkás-pillangós-tojásos kép lenne. Hehe, azt is mondhatjuk, hogy összedobtam egy festményt :D
Tavasszal bátran engedek a színeknek-pontosabban, bátrabban engedek a színeknek, de abból is inkább pasztellesen. Most semmi mást nem raktam oda a váza mellé, inkább ősszel és karácsonykor szeretem a "zsufis" csicsás (poz. értelemben) díszítést. Tavasszal és nyáron legyen minden tiszta és átlátható :)










3 megjegyzés:

  1. Ez tetszik, meg az a kis kilógó szekrény is ott a bal oldalon! Arról nem lehetne többet tudni?:) Még igy is jól néz ki, hogy csak pár centit látok belőle.

    VálaszTörlés
  2. Melyikre gondolsz Kedves? Az alsó az "Az a csodálatos komód" című bejegyzés, a fehér pedig a Faliszekrény I., II. c. bejegyzések befejezett része, csak még nem raktuk fel az ajtókat :P
    Nemsokára mutatom...
    Szép tavaszi hétvégét!!

    VálaszTörlés
  3. A komódra:) Akkor megkeresem:)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni