2012. augusztus 15., szerda

Babaszoba faldekor I.

Egy kis inspirációs gyűjtemény után belekezdtünk a saját verziónkba. Íme az egyik faldekoráció:
A cél az volt, hogy egyszerű de mégis valamennyire színes, és 0.- Ft költségű dekorációt tudjak alkotni. Korábbi akcióból volt egy több darabos vászon szettem, így a középső és jobb szélső képecske erre került. Festék volt itthon. Mivel a vásznak mindegyik méretéből csak egy van/volt, így az autós-bal szélső-képnek az apuka csinált maradék fából vázat és arra feszítettem a szintén maradék anyagot (Nimród előző szobájában lévő függönyből).A fal színe festék szerint rügyező akác, és határozottan mentás élőben. Hát itt a képeken a napocskától inkább almazöldbe hajló, mindenesetre világos lett tőle a szoba, de mégsem olyan nagyon színes.

Ez az autós képecske félig az én ötletem, félig egy másik anyukáé. A kiskocsi felragasztását képkeretbe ő alkalmazta én pedig hozzáadtam a saját kis feliratunkat, amellyel elárultam anno a baba nemét ;)
Ezt a mintát már rég ki akartam próbálni, ezzel ki is éltem magamat, mert ráment egy napom :D Szabad kézzel festettem ki, így nem lettek határozottak a vonalak, de nem is nagyon akartam, hogy az legyen.


Ez pedig a szimmetria kedvéért, hogy a másik autós képecskével ellensúlyozza a falat...


Mindez a pelenkázó felett, amely addig tökéletes figyelemfelkeltő lesz a babának, mikor abba a korba ér, hogy mindent megfigyel (én pedig nyugodtam tisztába tudom tenni a popóját :P ).


Folytatás pedig nemsokára következik  ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni