2012. augusztus 20., hétfő

Hálószoba II.-Fejvég turbó és tapéta

Közvélemény kutatásom eredménye az lett, szeretitek a fázis fotókat/bejegyzéseket.
Éppen ezért a hálószobát is jól szétcincálom, és bár van már éjjeliszekrény és férjem csoda éjjeli lámpája, ezt majd egy újabb bejegyzésben láthatjátok meg ;)
Nemrég készítettünk egy fejvéget. Erről itt írtam: miért ebből készült, stb stb.

Eljött az ideje a csodálatos madárkás tapétának is: felkerült. Emiatt kicsit kellett változtatnunk a dolgokon, így a fejvég ki lett bővítve (ehhez már vettünk plusz ajtókat). Most láthatjátok, hogy milyen az ágy-fal/tapéta-fejvég kapcsolata, aztán később jön a többi :)

Az ügyes férj kitalálta, hogy ő biza' kihozza a konnektorokat a fejvég külsejére, ne csak egy kivágott téglalapon keresztül használjuk, sokkal szebb így. Szerintem is.


Jól megy hozzá a lámpa is, igaz? :)


Hát sokkal szebb, mint a glettelt szürke falak :) Nem is gondoltam volna, hogy ilyen hamar eljön a tapéta ideje :)
 




6 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. Köszönjük szépen :) A festő nevében is ( aki a tapétát rakta fel :D )

      Törlés
  2. Az ügyes férj tényleg jól kitalálta azt a konnektoros dolgot. Tessék megveregetni a vállát! És esküszöm, hogy nem a férj beszervezett embere vagyok :)) Ezt bizonyítandó, hogy a férj pedig a te válladat veregesse meg a többi ötletért :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztos, mivel annyira nincs képben a blogos dolgainkkal :D Majdnem minden alkalommal el kell mondjam, hogy nem zsebelem be a dicséreteket egyedül, amit közösen készítünk, arról úgy is beszélek :D:D:D:D

      Törlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni