2012. szeptember 7., péntek

A babaszoba függönye

Az oroszlános függönyelkötő után jöjjön a teljes függöny.
Egy fehér rolóból és a natúr színű vászon függönyből áll össze az "ablakdísz". Amit az oroszlán tart, csak dísznek szántam, mivel a roló nappal pont annyira takar, hogy legyen picit sötétebb az alváshoz, vagy kint tartsa a napot, este pedig a kíváncsi szemeknek nem enged betekintést az utcáról.
Mivel nagy a belmagasság és relatíve üres ott a tért, gondoltam adunk egyet a dekorációnak, és felrakunk egy féloldalas függönyt. Plusz, mivel a szobáknak úgy tudtuk kialakítani az ablakokat, hogy a naaaaagy szoba, naaaaagy ablakát kvázi elfeleztük, így mindegyik kicsit rácuppan a falra és optikailag nekem jól esik a látvány, hogy a függöny a másik oldalra való "húzása" ellensúlyozza ezt.
A rolókra pedig királykék pompom szalagot varrtam fel, mert megy szőnyeghez. És hogy feldobja. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni