2012. szeptember 15., szombat

Ha csak lány nadrág van...

Nem csak magamnak,  de kicsi fiamnak is nagyon szeretem a leggings nadrágot, mint öltözetet. Vékony kis könnyű naci az átmeneti időszakra, amely akkor sem túl meleg, ha délutánra mégis nagyon felszökne a hőmérő higanyszála.
Na de fiúknak nem nagyon találtak még ki ilyet, kevés helyen láttam. Mi a teendő ilyenkor? Egy kicsivel nagyobbat venni a lányokra szánt cicanaciból , így nem 7/8-os tunika alá való lesz, hanem rendes bokáig érő nadrág méret. Ha pedig a rózsaszín lovak lennének csak az akadálya, hogy fiúgyermek hordja, akkor előveszem a felvasalós készletemet, megkérdezem a leendő tulajdonost, melyiket szeretné az új nadrágjára, és 10 perc múlva már senki meg nem mondja, hogy eredetileg rózsaszín lovak ugráltak a lábszárán :D




Az új tulajdonos is elégedett, mert beleszólt a mintába, anyuka is elégedett, hogy olcsón megúszta.
Fiúgyermek pedig kellő szakmai háttérrel megmutatja, hogy kell megmutatni egy nadrágot. Hát így :D Idétlenkedve :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Kedves Látogató!
Köszönöm, hogy megtiszteltél bizalmaddal és látogatásoddal. Remélem, nagyon jól érzed majd magad nálam, és sok új ötletet tudok neked adni. Ahhoz, hogy hosszútávon működhessen a blog és sokáig tudjak az olvasóknak örömet okozni (és én is sokáig örömöm lelhessem az alkotásban), arra kérlek Téged, hogy a blogban megjelent tartalmakat ne másold, hanem a link megjelenítésével jelöld meg a forrást, mert rengeteg munkám van a kitalálástól a megvalósításon át egészen addig, hogy ide (igényesen) felkerülhessen bármi. Köszönöm megértésedet! ;-)
Szeretettel várlak vissza :-)
Fanni